« Back

Acacia Farm Lodge

Acacia Farm Lodge i Tanzania er beliggende i naturskønne omgivelser på en kaffefarm, midtimellem Tarangire og Lake Manyara nationalpark på den ene side og Ngorongoro Conservation Area og Serengeti nationalpark på den anden side.

Den luksuriøse lodge består af 32 hytter som alle er identiske i størrelse og stil.  Hver hytte har sin egen private terrasse med udsigt til lodgens frodige omgivelser.  Værelserne er indrettet med en king size double/twin bed, myggenet, minibar, kaffe faciliteter, fladskærms tv, telefon, internet, hårtørre, pengeskab og eget bad og toilet.  

I restauranten serveres der retter fra det moderne afrikanske køkken kombineret med et internationalt twist, med fokus på lokale, økologiske og friske råvarer.

Lodgen ligger blot 15 minutters kørsel fra Ngorongoro-krateret, også kendt som Noahs Ark, hvor der er stor chance for at opleve de såkaldte ”Big Five” – løve, leopard, elefant, sort næsehorn og bøffel. Kører man stykke længere væk ankommer man til Lake Manyara nationalpark. Her er der er rig mulighed for, at se nogle af parkens mange aber, så som grønne marekatte, diadem marekatte og bavianer. Med lidt held ses og en af parkens elefanter eller løver.

Acacia Farm Lodge er derfor den perfekte base, for de som ønsker at gå på opdagelse i Tanzanias enestående natur og verdensberømte reservater.

 

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45