« Back

Bluebay Beach Resort, Zanzibar

Bluebay Beach Resort er et luksusresort ved stranden med traditionel afrikansk stemning og atmosfære. Hotellet ligger på den fineste hvide strand på østkysten af øen Zanzibar. Stedet er omgivet af tropiske haver og masser af palmer.

Der er et væld af sportsaktiviteter og spa muligheder. Til børnene er der også en børneklub til en række indendørs og udendørs aktiviteter for børn i alderen 3-13 år. Børnene vil kunne have det sjovt med kunsthåndværk, sport og kulturelle oplevelser.

Værelserne

Alle værelserne er rummelige og lyst indrettet, men med håndskåret møbler i Zanzibar-stil. De komfortable haveværelser har god udsigt over grunden. Der er 24 haveværelser, og de deler deres egen private pool. Disse værelser består af to enkeltsenge eller en dobbeltseng med myggenet. De populære Superior-værelser er forhøjede, og tilbyder udsigt over haven til stranden og havet udenfor. Der er 74 superior-værelser og alle disse værelser vender mod havet.

De eksklusive juniorsuiter ligger kun 30 meter fra havet og er opdelt i niveau med et stort opholdsområde, storslået veranda og endda en privat have med udendørs bruser. Der er 6 juniorsuiter på 90 m2. Endelig er der to Sultan Suites ved stranden: det ultimative inden for overdådighed, privatliv og luksus – en sultan ville ikke forvente mindre! Sultan suiterne består af et stort dobbeltværelse med en afslappende lounge og en storslået veranda.

Vin og spisning

Hotellets restauranter vægt på de lokale ingredienser, som Zanzibar er kendt for. Restauranterne gør særligt brug af frisk fisk og skaldyr og det moderne køkken. Makuti restaurant har en smuk udsigt over poolen og til havet bagved. Denne restaurant tilbyder også morgenmad, frokost og temaaftensmåltider levende underholdning afhængig af selve temaet. Derudover er der mulighed for at gå på standen til Bahari Grill, hvor man kan få en eksklusiv madoplevelse med friske fisk, skaldyr og italienske specialiteter. Denne restaurant skaber rammerne for det romantiske måltid. Blue Marlin restaurant er en strandgrill, som også giver gode muligheder for at få noget lækkert mad. Til sidst er der pool baren, som lokker med et godt udvalg af vine, spiritus, frisk juice og specialiseret kaffe.

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45