« Back

Elerai Camp

Campen er beliggende med den perfekte udsigt over Kilimanjarao, det højeste bjerg i Afrika. Stedet er placeret i rolige omgivelser på et stort privat fredet område 12 km sydøst for Amboseli National Park. Jorden er ejet af det lokale Elerai Masai samfund, et projekt der hjælper med at beskytte landet mod bl.a. krybskytteri. Elerai Camp er miljøvenlig og er bygget på lokale materialer.

Lejren har en udsigt til Amboseli National Park i den ene retning og til Kilimanjaro i den anden retning, hvilket giver den absolut bedste placering. I området vil man bl.a. kunne se flokke af elefanter, farvelige fugle, bøfler, zebraer, gnuer, gazeller, masai-giraffer, løver og geparder.

Værelserne:

Lejren har 12 bjergvendte deluxe telte og 5 store hytteværelser. Alle værelsestyper har eget badeværelse, hvor hytteværelserne også har luksuriøst badekar udover bruseren. Faciliteterne er med varmt rindende vand leveret af det miljøvenlige solcelleanlæg. Alle værelser er designet til at give dig et ophold i luksus. Hytteværelserne tilbyder elegante indrettede telte med egen private veranda og udsigt over sletterne og Amboseli National Park. I deluxe teltene får du mulighed for at sove under lærred og vågne til den smukke udsigt over Kilimanjaro. Der er mulighed for afkøling i dagtimerne på det store verandadæk.

Maden:

Restauranten på Elerai Camp tilbyder a la carte. Grønsager og frugt bliver dyrket lokalt af lejrens kokke. De tilbyder en bred vifte af retter og noget for enhver smag. Hvis man har særlige ønsker til maden, skal man blot oplyse det til køkkenet.

Udover den perfekte beliggenhed og de luksuriøse telte er der også en helt fantastisk lejrstemning. Uanset om du svømmer i poolen eller slapper af i dit telt, ville du kunne nyde dyrelivet omkring lejren.

Lejren tilbyder også aktiviteter såsom:

  • Game drives i Amboseli National Park eller på Elerai området
  • Autentisk Masai oplevelse med mulighed for at se masaierne, som de lever traditionelt
  • Game walks
  • Night Game Drives.

 

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45