« Back

Franschhoek Country House

Dette luksuriøse Country House ligger i den maleriske og vinproducerende Franschhoek dal. Denne herregård var tidligere et parfumeri oprindeligt fra 1890 og er fuldstændig restaureret i nyere tid.

Beliggenheden i udkanten af landsbyen, omgivet af fortryllende vingårde og majestætiske bjerge - kun 1 times kørsel fra Cape Town - er helt unik. Byen Franschhoek blev skabt i 1688 af de franske huguenotter og er blevet verdensberømt for sin store gæstfrihed, fortrinlige kogekunst, fremragende kunst og håndværk.

Herregården og værelserne er indrettet i flot og elegant stil. Der er 6 standard værelser, 5 luksus værelser, 2 havesuiter og 12 nyopførte villa suiter. Alle værelser har egne badeværelser, er flot møblerede og med ægte bomuldslinned. Der er loftsvifte eller aircondition samt kaffe- og te faciliteter. Nogle værelser har satellit-TV, pejs, gulvvarme, og de fleste har balkon eller privat terrasse.

Der er 2 swimmingpools (den ene opvarmet) med direkte udsigt til bjergene.

Monneaux restauranten på hotellet er velkendt for sit moderne franske køkken og er klassificeret som en af Sydafrikas bedste restauranter. A la carte-frokoster bliver serveret i den rolige have, mens aftensmaden nydes i den elegante spisestue eller på den tilhørende veranda. Vinlisten omfatter en lang række af de bedste lokale vine, som også kan nydes i den hyggelige vinbar eller i vinkælderen.

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45