« Back

Hotel Suisse, Kandy

Hotel Suisse er et charmerende hotel beliggende i hjertet af Kandy, Sri Lankas andenstørste by. Hotellet kombinerer moderne bekvemmeligheder med kolonial charme. En af de mest fremtrædende træk ved Hotel Suisse er dets charmerende arkitektur og historiske atmosfære, der giver en fornemmelse af at træde tilbage i tiden. Samtidig tilbyder det moderne bekvemmeligheder og faciliteter, swimmingpool eller nyde en afslappende massage i Ayurveda-centret. Der tilbydes desuden saunafaciliteter. Hotellet har også en udflugtsskranke, som kan bistå med rejsearrangementer og udflugter. 

Værelser:

Hotellet råder over i alt 90 værelser heraf 4 forskellige værelseskategorier: standard, deluxe, super deluxe og suiter. Værelserne på hotellet er komfortabelt indrettet med moderne faciliteter, samtidig med at de bevarer en historisk elegance. Værelserne er holdt i kolonistil, har klassiske træmøbler og blomstrede stoffer.

Faciliteter i alle værelser: 

Aircondition 
Dobbeltseng
Eget badeværelse med brusebad og toilet
Tv
Faciliteter til at lave kaffe/te 
Flaskevand 
Mini-køleskab 
Forplejning: 

Hotellets restaurant, "Mountbatten" har et bredt udvalg af vestlige og asiatiske retter. Gæsterne kan nyde forfriskende cocktails i baren, og der er selvfølgelig mulighed for udendørs servering. 

Beliggenhed: 

Hotel Suisse har en fremragende beliggenhed ved Kandy midt på øen. Hotellet ligger tæt på mange af Kandys seværdigheder, herunder Temple of the Tooth Relic, Kandy-søen og botaniske haver. Det er omgivet af frodige grønne områder og byder på en afslappet atmosfære.

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45