« Back

Kurhula - Balule River Lodge

Kurhula Lodge er nabo til Balule River Lodge, som ligger i Balule Nature Reserve, der er en del af Greater Kruger National Park. 

Kurhula Lodgen består af fire dobbeltværelser med plads til i alt 8 gæster - alle værelserne fører ud til en veranda, hvorfra man har udsigt til Olifants River. 
Værelserne har eget badeværelse, aircondition, myggenet over sengene, køleskab, safetybox, føntørre, garderobe og kaffe/te-faciliteter. 

Main House:

Lodgens hovedhus, Main House, er opført i klassisk afrikansk byggestil. Her finder du en stor spisestue og en opholdsstue, som især benyttes, når det er for koldt til at spise og sidde udendørs.

Hovedhusets mest populære sted er den kæmpestore terrasse, som byder på en helt unik udsigt over Olifants River og Great Kruger National Park. Terrassen er møbleret med komfortable, bløde lænestole og et stort åbent ildsted. Her indtager gæsterne en drink inden tjeneren kommer ind for at annoncere, at ”Dinner is ready!”.

Bomaen:

Middagene på lodgen indtages størstedelen af året - når vejret er til det - i bomaen. En boma er en indhegning lavet i smukke naturlige materialer; dens oprindelige anvendelse i Afrika har været at beskytte husholdningens husdyr mod de vilde dyr, men i vore dage anvendes betegnelsen også om et udendørs spisested med grill og åbent ildsted.

Poolen: 

Poolen ligger direkte ud til Olifants River med fri udsigt til de dyr, som opholder sig i floden eller som kommer ned til den for at drikke eller svale sig i det kolde vand. I poolområdet er der solsenge og parasoller samt et overdækket område, hvor man i skyggen kan nyde en god bog eller betragte dyrelivet.

 

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45