« Back

Sea Cliff Resort & Spa

Dette skønne hotel ligger ud til en klippe med udsigt over det indiske ocean på den vestlige side af øen ca. 45 minutters kørsel nord for Sansibar lufthavn. 

Hotellet har sin egen nedgang til vandet og charmerende mole med siddepladser og bar til at nyde stemningen direkte ved vandet, foruden de solbadnings pladser der også er oppe på selve hotellet. 

Hotellet har 120 værelser af tre typer; garden rooms, superior rooms og deluxe rooms. Værelserne er mellem 31 og 48 m2. Alle indrettet i gyldne og afslappende farver, flere med mulighed for forbundne værelser hvis man rejser som familie med store børn.

Hotellet har 2 restauranter og 3 barer. Restauranterne serverer både lette retter såsom wraps og pizzaer men også fulde måltider af både lokal og international karakter. Det store af restauranterne har live underholdning i aftentimerne. Barerne er lokaliseret forskellige steder på hotellets matrikel så uanset hvor man er, kan man altid nyde en cocktail. 

Sea Cliff har to infinity-swimmingpools, en børnepool samt en anløbsbro. Det rekreative område byder på dart, pool, bordtennis, 2 oplyste tennisbaner, en squashbane og et fuldt udstyret fitnesscenter. Vandsports centret tilbyder sejlads, vandski, tubing, kajaksejlads og windsurfing.

Herudover er der også en børneklub kun før børnene, en golfbane hvor det er muligt at spille enten 9 eller 18 huller og mulighed for at komme ud og ride. 
Man kan efter et godt spil golf tage en tur i spaen og få en lækker ansigtsbehandling eller massage. 

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45