« Back

Sun Siyam Olhuveli - Grand Villa Over Water With Pool

Beskrivelse af Resortet:

Sun Siyam Olhuveli beliggende på den sydlige Male Atoll består af 3 øer; Main Island, Dream Island og Romance Island, der er 45 min sejlads i speedbåd fra Male lufthavn til øen. Sun Siyam Olhuveli er et 4-stjernet resort, og tilbyder mange faciliteter på øen.  

Resortet er perfekt til vandsport, og har et PADI-certificeret dykkercenter. Her er mulighed for at opleve de mange flotte reef-fisk, havskildpadder, reef-shark og rokker. Det er også helt oplagt at tage på snorkling safari.

Sun Siyam Olhuveli byder på kridhvide sandstrande i det smukke lagune vand, som på en solskins dag fremstår fuldstændig azurblå. Der er god plads på øen, og de smukke kridhvide strande har alle adgang til. Mange værelser har direkte adgang til stranden, og i ”Over Water” villaerne har man egen adgang til vandet via trætrappe ned i vandet.  

Man kan bruge tiden på øen med fuldstændig afslapning, læse en bog på solsengen og blot nyde roen. I kan også benytte jer af de mange aktivitetsmuligheder. Resorted råder over 3 store swimmingpools, 2 børne pools, motions center, tennis og badminton baner, bord-tennis, volleyball, billiard, kids club, souvenir shop. Flere muligheder for spa, manicure, dampbade, sauna til par eller individuelt.  Resortet råder også over speedbåd service hele døgnet rundt, og har minimarked og vaskeri på øen.  

Sun Siyam Olhuveli giver også mulighed for gourmet oplevelser. Resortet rummer 6 spisesteder, med mulighed for a la carte og buffet restauranter, hvor der tilbyder alt fra sea-food til thai cuisine, indiske specialiteter og pizza on the beach. Ligeledes finder I flere barer, hvor I kan nyde en drink, mens I spejder ud over vandet. Stemningen på øen er uformel og afslappet og personalet gør deres ypperste for at jeres ferie bliver fuld af gode minder. Alle steder opleves et højst serviceniveau.

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45