« Back

Tembo House Hotel, Stone Town

Tembo House Hotel ligger på den Tanzanianske ø Zanzibars vestkyst i hjertet af Zanzibars Stone Town på havnefronten i kort radius fra byens butikker, restauranter og historiske seværdigheder. Hotellets hovedbygning var først hjemsted for det amerikanske konsulat på Zanzibar 1834-1884. Senere blev det handelskontor for områdets største handelskompagni, Cowasjee Dinshaw & Partners, hvis navn stadig står på hovedindgangen.

Stone Town er ikke større end man kan krydse byens labyrint på under en time. Tempo House hotellets beliggenhed ved havnefronten mellem Forodganis Gardens, hvor folk stimler sammen om aftenen for at spise, promenere og mødes, og Shangani-bydelen med dens restauranter og butikker, giver let adgang til byens mest livlige steder og seværdigheder. Stone Town hedder Mji Mkongwe på swahili/kiswahili og betyder "old town". Stone Town blev i 2000 optaget på UNESCO Verdensarvliste, som et fint eksempel på en swahilisk handelsby på den afrikanske østkyst.

Hotellet har udsigt til byens strand. Indkvarteringen sker i kategorierne rooms, suites og Freddie Mercury Apartments. De fleste værelser ligger med udsigt fra balkon, som vender mod strand eller mod pool i atriumgård. Hotellet er udstyret med antikke møbler og genstande med værelser i swahilistil. 

Tembo House Hotel i Stone Town ligger blot 5 minutters kørsel fra Zanzibars havn og godt 15 minutters kørsel (7 km) fra Zanzibar International Airport. Der er daglig færgeforbindelse til Dar es Salaam, og mindre hyppigt til Pemba.

Den gamle by Stone Town er bygget på en trekantet halvø, som stikker ud fra Zanzibars vestkyst, og er i dag omkranset af den mere moderne Zanzibar City. Men faktisk ligger Zanzibar City med det historiske Stone Town på øen Unguja, da navnet Zanzibar dækker over øerne Unguja mod syd og Pemba mod nord. Men Unguja kaldes i dag som regel slet og ret Zanzibar.

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45