« Back

Welgevonden Private Game Reserve

Welgevonden er malariafrit område og ligger kun 2.5 timers kørsel fra Johannesburg, hvilket gør dette reservat let tilgængeligt.

Welgevonden Private Game Reserve ligger i hjertet af Waterberg distriktet. Naturreservatet dækker 37.000 hektar og har et meget alsidigt landskab.

Welgevonden kan oversættes til ”godt fundet” og området byder også på overflod af Sydafrikas betagende dyreliv. Naturreservatet blev genoprettet i 1993 da man fjernede hegnene fra en række private landområder og sammenlagde dem til et stort reservat, hvor man også har reetableret den oprindelige natur.

Der er over 129 forskellige pattedyr i Welgevonden, inklusiv de populære ”Big Five” som er løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel. Udover ”Big Five” er der også mulighed for at se kudu, giraf, zebra, vortesvin, gepard, brun hyæne, ørkenlos, jordulv, jordsvin samt en mængde andre antilopearter mm. Der findes også over 300 fuglearter i området.

Begrænsningen på antal biler, der må køre ind i reservatet, gør at det er muligt at komme meget tæt på dyrene og derved få en unik oplevelse.

I Welgevonden kan man udover det fantasiske dyreliv også opleve gamle hulemalerier, lavet af Bushmen som er et naturfolk fra Kalahari-ørkenen.

Welgefonden naturreservat er både græsarealer, savanne, og træbeklædte bjerge med kløfter og rummer derved lidt af det hele.        

DO YOU HAVE A QUESTION?

Customer service

Email: info@askaritours.com

Telephone:56 36 25 45